21 November 2007

Helgbesök

Oavsett datorns skick, så närmar sig fredagen med stormsteg.
Igår fick jag helgplaneringen från rådgivarna.

Lilla jag, kommer ha tre rådgivare (!!) med mig hela helgen. Bara för min skull kommer de följa med på fyra gårdsbesök. Givetvis är jag mycket tacksam för deras engagemang, men samtidigt gör det mig lite generad att deras helg ägnas åt arbete. Nu har en av dem försäkrat mig om att det verkligen inte är något problem utan det kommer bli ett rent nöje.

Lördag morgon, 9:30, blir jag hämtad vid hotellet. Klockan 11:00 är första gårdsbesöket. Det är en gård på 40 ha som är till salu. Vet inte om det finns någon nuvarande produktion.
På eftermiddagen har de planerat in ett studiebesök hos en lammproducent.

Söndagen blir likadan, hämtning 9:30 med ett möte inplanerat till kl. 11:00. Har inte förstått om det är ett studiebesök eller en gård som är till salu. Just nu spelar inte det någon roll för jag uppskattar båda alternativen. De har i alla fall lamm- och nötköttsproduktion på den gården.
Efter lunch blir det studiebesök hos en lantbrukare som föder upp en lokal fårras - Limousin.

Gissningsvis kommer det inte bli några problem med nattsömnen då det blir drygt 7 timmar i bil på fredagen, efter att först arbetat nära full dag och sen med gårdsbesöken sover nog fröken fårmänniska som en klubbad säl natten till måndagen. :-)))

Och då börjar kursen!

No comments: