13 February 2008

Nu är bloggen på banan igen

Äntligen har datorn kommit tillbaka. Reparationen drog ut på tiden. I framtiden blir det nog ingen LG med tanke på den knapphändiga servicen. Lite synd för jag är i övrigt nöjd med datorn.

Bloggen har inte gått miste om så mycket, för det har varit lite stilje på lantbrukfronten sedan kursen.
Det återstår fortfarande en del att berätta om den förståss.

Mina betyg har blivit översatta till franska så nu försöker jag få tag på en lämplig person som kan hjälpa mig med att förbereda ansökan till de franska myndigheterna för att få klartecken om jag har rätt till de stöd som finns till unga lantbrukare.

I vår lägenhet har det flyttat in en hemlös katt som tidigare hörde till en restaurang i byn som har stängt för gott. Sommartid brukar katten tigga fisk av alla otaliga fiskare vid sjön, men nu i vinter har han sett ganska ynklig ut. Så nu bor han hos oss. När han vill förståss. Tur att vi har tillhörande trädgård så det är enkelt för honom att gå in och ut.
Det är trivsamt att ha ett djur i närheten att klappa på. Egentligen är jag allergisk mot katter, men vissa individer går det skapligt med och just den här lilla herrn verkar det fungera med. Pepper, peppar, ta i trä....

På jobbet är vi mitt uppe i omstuktureringar så med arbetet är det mesta ovisst i dagsläget. Men det verkar inte vara någon risk att jag blir arbetslös, det är snarare tvärtom, alldeles för mycket att göra just nu.

Kommer försöka att uppdatera bloggen i gång i veckan framöver. Hör gärna av er ifall det är något speciellt ni vill veta.

Förresten, ni som vet vem jag är, tack för att ni låter mig fortsätta vara någorlunda anonym. Givetvis inser jag att mitt projekt sticker ut så de som mött mig lär inte ha några svårigheter att lista ut vem jag är.

Vi hörs!