20 August 2007

Tech Ovin inbokad!

Det var via en reklamlänk på min blogg som jag hittade hotellet jag har bokat för Tech Ovin.

Det heter Château De Vauguenige och finns i Saint Pardoux som är ungefär 20-30 minuter från mässan. Priset för tre nätter är 180 Euro, men då är kontinental frukost, parkering och trådlös internetanslutning inkluderat. Dessutom är hela hotellet rökfritt, det hade jag inte ens reflekterat över om jag var kvar i Sverige, men här nere röker de som bara den. Speciellt Schweizarna, de röker överallt och tar väldigt lite hänsyn.
Hotellet angav också att det var Gay-friendly. Hmm... första gången jag ser ett hotell marknadsföra sig på det viset. Borde inte alla hotell vara gästvänliga?

Visst blev det lite dyrare än vad jag tänkt mig, men hotellet ser riktigt fint ut. Det är nog jag i ett nötskal. Jag gör hellre saker lite mer sällan och kan lägga lite extra, än oftare och tummar på bekvämligheten.
Har tagit ledigt från arbetet i tre dagar. Förmodligen arbetar jag bara en halvdag på måndagen den 3 september, innan jag sätter mig i bilen och påbörjar den sju timmar långa resan.

Först övervägde jag att bara köra halva vägen och ta in på ett hotell nära motorvägen, men nu får det bli tre nätter på samma ställe.